Käpypirtti

 

Käpypirtti on Mäntsälän Partiotuen talkoilla rakentama ja Mäntsälän Metsäkäpyjen ylläpitämä piilopirtti Mäntsälän Levannolla. Pirtti sijaitsee lähellä Orimattilan rajaa Vanhan Lahdentien varrella.

Käpypirtti on rakennettu retki- ja leirikäyttöön. Mäntsälän Metsäkävyt retkeilevät siellä useamman kerran vuodessa, lisäksi Käpypirttiä vuokrataan esim. lähikuntien partiolaisille sekä kouluille leiri- ja yökoulukäyttöön ja yhdistyksille leiri- ja retkikäyttöön. Käpypirttiä ei vuokrata yksityishenkilöille ja se on alkoholiton paikka.

Käpypirtillä voi yöpyä 26 henkeä ja saunamökissä 9 henkeä. Eläimiä ei saa tuoda sisätiloihin. Vuokraajan tulee olla täysi-ikäinen.

Vuokra on 250€ viikonloppu (vuokra on sama vaikka vuokralainen käyttäisi viikonlopusta vain toisen yön).


Lisätiedot:

Lämmitys: Käpypirtin peruslämpö ylläpidetään ilmalämpöpumpulla ja pattereilla. Pirtissä on myös takka, jolla lisälämpöä ja tunnelmaa syntyy mukavasti.

Vesi: Käpypirtille tulee juomakelpoinen kylmä vesi tuvan ulkoseinän hanasta sekä saunalle. Helpoimmin lämpimän veden saa lämmittämällä saunanpadassa.

Keittö: Käpypirtillä on sähköt. Keittiössä on iso jääkaappi ja pieni pakastin, liesi, kahvinkeitin ja vedenkeitin.

Sauna: Sauna sijaitsee erillisessä rakennuksessa. Saunassa on löylyhuoneen lisäksi erillinen pukutila. Saunan yhteydessä on majoitustilat 9 henkilölle.

Nuotiopaikka: Pirtin läheisyydessä on iso nuotiopaikka istuma-alueineen, jossa pääsee hyvin nauttimaan aidosta leiritunnelmasta nuotion äärellä.

Luontopolku: Käpypirtin ympäristössä on hyvin merkitty luontopolku, jolla voi ihailla erilaisia luonnonihmeitä. Polku on vaihtelevassa maastossa ja sen kiertää noin tunnissa, jos ei välillä jää nauttimaan eväistä tai luonnosta.

Telttailu: Käpypirtin pihalle voi vuodenajan salliessa pystyttää myös teltan. Erityistä telttapaikkaa ei vielä ole, mutta se on suunnitteilla.

WC: Käpypirtillä on ulkovessa.

Parkkipaikka: Pihalle tai sen läheisyyteen mahtuu 3-4 autoa.

Vuokra: Vuokra viikonlopusta on 250€. Vuokra on hyvin kohtuullinen ja sillä kuittaamme menot, mutta vuokraajan tulee jättää paikka mielellään parempaan kuntoon, kun sinne mennessä. Vuokraaja on vastuussa rikkoutuneesta omaisuudesta ja on velvollinen ilmoittamaan siitä viimeistään palauttaessaan avainta. Lasku vuokrauksesta tulee sähköpostiin ja siinä on kaikki tarvittavat tiedot.

Siivous: Vuokraaja siivoaa paikan lähtiessään. Siivoustarvikkeita löytyy siivouskaapista. Jos pirttiä joudutaan jälkikäteen siivoamaan partiotukelaisten toimesta, peritään työstä 50e lisämaksu.


Kalenterista näet varaustilanteen. Lisäkysymykset ja varaukset voi tehdä alla olevalla lomakkeella tai osoitteeseen kapypirtti@gmail.com.