Käpyjuhla 2018 –kesäleirin ilmoittautuminen on nyt auki! Ilmoittaudu 28.2. mennessä!

Kuten olette jo toivottavasti kuulleet, lippukuntamme täyttää tänä vuonna 40 vuotta! Tätä juhlistaaksemme emme leireile tulevana kesänä ihan kotinurkilla, vaan suuntaamme Lappiin, Muonioon. Kun kerran pohjoiseen mennään, aloitetaan leiri ikäkaudelle sopivalla vaellusosuudella. Tunturissa käynnin jälkeen jatkamme yhdessä koko lippukunnan voimin pohjoisen luonnossa, yhteisessä leirissä. Mutta keitä ovat Titvi ja Dimina, ja pitääkö Maija enemmän suklaasta vai hedelmäkarkeista? Tule ja ota selvää – tämä on Käpyjuhla 2018!

 

Aika 

Pitkä leiri 26.7.–6.8. (Tarpojat ja sitä vanhemmat, sis. vaellus)

Perusleiri 30.7.–6.8. (Avoin kaikille, sis. korkeintaan yhden yön haikki)

 

Paikka

Kåtan, Toras-Sieppi, Muonio                                          

Vaellus Hetta-Pallas 55 km (4 yötä, vaellusvartiot voivat halutessaan lisätä huiputuksia ym.)

 

Hinta

180 € / pitkä leiri, 150 € / lyhyt leiri

 

Ilmoittautuminen: 28.2.2018 mennessä Kuksassa.

Ensimmäisessä leirikirjeessä kerrotaan tarkemmat tiedot hinnasta, maksuaikatauluista ja peruutusehdoista.


Leirille ovat tervetulleita kaikki Metsäkävyt iästä riippumatta! Mukaan mahtuu myös muutama partiolaisen vanhempi kokemaan partioleirin ainutlaatuista tunnelmaa. Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan perheenjäsenenä, otathan mahdollisimman pian yhteyttä leirinjohtajaan (yhteystiedot alla).

Kiinnostuneille huoltajille ja leiriläisille järjestetään ennakkoinfo keskiviikkona 14.2. kello 18 Kololla. Jos et ole varma siitä, mistä on kyse, mitä pitäisi osata, jaksanko minä tai mitä vaan muuta, tule kysymään! 

Kysymyksiisi vastaa tarvittaessa myös leirinjohtaja Nanna (Johanna Joensuu), jiit.joensuu(at)gmail.com, p. 040 7200 924.