Mäntsälän Metsäkävyt ry Hallitus 2019


Johanna Joensuu ( Puheenjohtaja , Lippukunnanjohtaja)

Piritta Järvelä (Varapuheenjohtaja, Tarpojat)

Jenni Janhunen (Sihteeri)

Johanna Tuomi (Rahastonhoitaja, Samoajat)

Mikko Häyrinen (Seikkailijat)

Tommi Loukia (Sudenpennut)


----------------------------------------------------

Koosteita hallituksen kokouksista

Hallituksen kokous 13.1.2019  

-Varapuheenjohtajaksi (=lippukunnanjohtajan apulainen) valittiin Piritta Järvelä, sihteeriksi Jenni Janhunen ja rahastonhoitajaksi Johanna Tuomi. Käpiksen isäntänä jatkaa kevään ajan Kimmo Kettunen ja kalustonhoitajana Harri Hoikkanen. Jäsenrekisterin hoitajana toimii Johanna Tuomi. Ohjelma- ja pestijohtajan toimien hoitaminen jätettiin pöydälle.

-Kevätkokous 17.3. Klo 17.

-Muistutetaan johtajistoa siitä, että jäsenmaksun maksaminen on edellytys sille, että partiovakuutus on voimassa (ja että voi osallistua tapahtumiin). Maksamattoman laskun merkkinä on Kuksassa punainen täplä.

-Kolon siivous: Luodaan kuukausittain kiertävä siivousvuorolista, jossa on kuukauden aikana vapaavalintaisena hetkenä hoidettavat tehtävät. Lisäksi jokaisella ryhmällä on velvollisuus huolehtia siitä, että kokouksen jälkeen kolo jää asialliseen kuntoon (mm. Tyhjentää pursuavat roskikset ja vaihtaa uusi pussi).

-Kalustovarastoon pitäisi olla nykyistä joustavampi pääsy (=ovi aukeaa kolon avaimilla). Ehdotetaan, että varaston oven sisäpuolelle laitetaan lista, johon johtaja voi kuitata ottamansa varusteet ja niiden palautuksen (omille paikoilleen).

-Sovittiin, että PJ tekee jokaisen johtiksen jälkeen muistiosta tiivistetyn version lippukunnan verkkosivuille. Päätettiin, että kokous pidetään jokaisen kuukauden 1. sunnuntaina kello 17.00, ellei erikseen muuta sovita.