MUKAAN PARTIOON

MäMen Hannu, Johanna ja Pirre talvikisoissa - kultaa tuli!

AIKUISENA PARTIOON?

Partioharrastuksen voi aloittaa myös aikuisena! Partiossa yhdistyy luontoliikunta, hauskanpito hyvällä porukalla, tekemällä oppiminen sekä itsensä haastaminen. Suurin osa aikuisista mahdollistaa vapaaehtoistyöllään harrastuksen monelle lapselle ja nuorelle. Lisäksi aikuisille on tarjolla mm. melontaretki, erätaitokurssi, johtamiskoulutuksia ja itsensä haastamista partiotaitokisoissa.

Tällä hetkellä toivomme erityisesti löytävämme aikuisia mahdollistamaan viikkotoimintaa 7-9 ja 10-12 -vuotiaille. Kaikki taidot ovat partiotaitoja, ja tarjoamme pestiin koulutuksen eli kiinnostuksen herätessä ota rohkeasti yhteyttä!  Esimakua saat täältä

Otamme mielellämme eri taitojen osaajia vierailijoiksi kokouksiimme ja retkillemme. Jos olet taitava esimerkiksi muonituksessa, ensiavussa, kalastuksessa, survival-taidoissa tai käsitöissä; ilmianna itsesi! Voit myös tulla tutustumaan partiotoimintaan esimerkiksi viikonloppuretken lounaskokkina tai aamujumppavastaavana. 


UUDET JÄSENET - KAUSI 2018 - 2019 

Metsäkäpyjen partiotoiminta jatkui elokuussa ja partio on juuri nyt niin suosittua, että ryhmät ovat täynnä. Uusia viikkotoiminnan ryhmiä saadaan aloitettua sitä mukaa, kun löydetään uusia vapaaehtoisia aikuisia ohjaamaan toimintaa. Tulisitko sinä mukaan? Aiempaa kokemusta et tarvitse, sillä ohjaamme ja koulutamme sinut tehtävään!

Partiosta kiinnostuneen lapsen voit ilmoittaa jonoon syksyllä mahdollisesti avautuville paikoille, mutta otathan yhteyttä, jos olet aikuinen ja kiinnostunut tulemaan mukaan toimintaan lapsesi kanssa. Ilmoittautuminen jonoon tapahtuu täyttämällä jäsenhakemuslomake, joka löytyy täältä. Täytäthän lomakkeen huolellisesti ja ohjeita noudattaen!

Huomaa, että jäsenhakemuksen täyttäminen ei vielä takaa paikkaa viikkotoiminnassa. Partio on mainio vaihtoehto perheen yhteiseksi harrastukseksi ja aikuisen mukaantulo parantaa lapsen mahdollisuuksia päästä mukaan. Tervetuloa!

TOIMINTAKALENTERI


TOIMINTAKAUSI 2018-2019

Toimintaryhmien kokouspäivät ovat:

Maanantai: sudenpennut (7-9 vuotiaat lapset)

Tiistai: seikkailijat (10-12 vuotiaat lapset)

keskiviikko: tarpojat (12-15 vuotiaat lapset) ja siirtymäjoukkue (12 vuotiaat) 

Lisää tietoa partiosta löydät:

http://www.partio.fi/

Jäsenmaksut


Voit seurata meitä myös Facebookissa ja Instagramissa!


HARRASTUS KAIKILLE - TALOUDELLISESTA TILANTEESTA HUOLIMATTA

Partio on edullinen harrastus: koko vuoden jäsenmaksu on n. 60 euroa sisältäen harrastusvakuutuksen. Lisäksi kuluja syntyy retkistä noin 30 euroa per puolivuosi, sekä leireistä 50-200 euroa kerran vuodessa. Jos perheen taloudellinen tilanne on huono, on mahdollista saada vapautus jäsenmaksuun sekä muita tukitoimia harrastamisen mahdollistamiseksi.

Partion jäsenmaksusta voi tarvittaessa anoa vapautuksen sosiaalisin perustein – esimerkiksi jos jäsenen taloudellinen tilanne huonontuu äkillisesti sairauden, työttömyyden tai perhesyiden vuoksi. Vapaamuotoinen anomus lähetetään aluejärjestömme Uudenmaan Partiopiirin toiminnanjohtajalle osoitteeseen tea.hurme(at)partio.fi

Mikäli koet, että perheessäsi on tarve taloudelliseen tukeen partioharrastuksen muissa kuluissa, ota yhteyttä mantsalan.metsakavyt@gmail.com laittamalla vapaamuotoinen hakemus.