MUKAAN PARTIOON

MäMen Hannu, Johanna ja Pirre talvikisoissa - kultaa tuli!

AIKUISENA PARTIOON?

Partioharrastuksen voi aloittaa myös aikuisena! Partiossa yhdistyy luontoliikunta, hauskanpito hyvällä porukalla, tekemällä oppiminen sekä itsensä haastaminen. Suurin osa aikuisista mahdollistaa vapaaehtoistyöllään harrastuksen monelle lapselle ja nuorelle. Lisäksi aikuisille on tarjolla mm. melontaretki, erätaitokurssi, johtamiskoulutuksia ja itsensä haastamista partiotaitokisoissa.

Tällä hetkellä toivomme erityisesti löytävämme aikuisia mahdollistamaan viikkotoimintaa 7-9 ja 10-12 -vuotiaille. Kaikki taidot ovat partiotaitoja, ja tarjoamme pestiin koulutuksen eli kiinnostuksen herätessä ota rohkeasti yhteyttä! Esimakua saat täältä.


UUDET JÄSENET - KAUSI 2018 - 2019 

Metsäkäpyjen partiotoiminta jatkuu elokuussa ja uusien partiolaisten ilmoittautuminen alkaa 30.7.! Jos olet luonnossa toimimisesta ja ryhmässä hauskanpidosta ja uuden oppimisesta kiinnostunut lapsi, nuori tai aikuinen; tule partioon! Järjestämme toimintaa alle kouluikäisten perheille sekä 8-18 -vuotiaille, ja myös aikuisille. Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä jäsenhakemuslomake, joka löytyy täältä. Täytäthän lomakkeen huolellisesti ja ohjeita noudattaen! 

Huomaa, että jäsenhakemuksen täyttäminen ei vielä takaa paikkaa viikkotoiminnassa, vaan muodostamme ryhmät ilmoittautumisen päätyttyä eli 5.8. jälkeen. Toiminta alkaa viikolla 35.  Partio on mainio vaihtoehto perheen yhteiseksi harrastukseksi ja aikuisen mukaantulo parantaa lapsen mahdollisuuksia päästä mukaan. Tervetuloa!


TOIMINTAKAUSI 2018-2019

Toimintaryhmien kokouspäivät ovat:

Maanantai: sudenpennut (7-9 vuotiaat lapset)

Tiistai: seikkailijat (10-12 vuotiaat lapset)

keskiviikko: tarpojat (12-15 vuotiaat lapset) ja siirtymäjoukkue (12 vuotiaat) 

Lisää tietoa partiosta löydät:

http://www.partio.fi/

Jäsenmaksut


Voit seurata meitä myös Facebookissa ja Instagramissa!


HARRASTUS KAIKILLE - TALOUDELLISESTA TILANTEESTA HUOLIMATTA

Partio on edullinen harrastus: koko vuoden jäsenmaksu on n. 60 euroa sisältäen harrastusvakuutuksen. Lisäksi kuluja syntyy retkistä noin 30 euroa per puolivuosi, sekä leireistä 50-200 euroa kerran vuodessa. Jos perheen taloudellinen tilanne on huono, on mahdollista saada vapautus jäsenmaksuun sekä muita tukitoimia harrastamisen mahdollistamiseksi.

Partion jäsenmaksusta voi tarvittaessa anoa vapautuksen sosiaalisin perustein – esimerkiksi jos jäsenen taloudellinen tilanne huonontuu äkillisesti sairauden, työttömyyden tai perhesyiden vuoksi. Vapaamuotoinen anomus lähetetään aluejärjestömme Uudenmaan Partiopiirin toiminnanjohtajalle osoitteeseen tea.hurme(at)partio.fi

Mikäli koet, että perheessäsi on tarve taloudelliseen tukeen partioharrastuksen muissa kuluissa, ota yhteyttä mantsalan.metsakavyt@gmail.com laittamalla vapaamuotoinen hakemus.